Over deze website

Over Twenschede

Twenschede is ontstaan vanuit de wens informatie voor inwoners en bezoekers van de stad Enschede te bundelen op één informatieve en interessante website. Twenschede heeft de intentie uit te groeien tot de meest volledige website over Enschede met niet alleen praktische informatie als contactgegevens van de Gemeente Enschede, hulpdiensten en sportverenigingen, maar ook met bijvoorbeeld bezoekersinformatie, de stadsgeschiedenis en een overzicht van boeken over Enschede.

Vragen of suggesties

Heeft u vragen over Twenschede of wil je suggesties aandragen voor specifieke pagina’s op de website (reeds bestaand of juist een goede aanvulling)? Dan stellen we het zeer op prijs wanneer u daarover contact met ons opneemt. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@twenschede.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Twitter en Facebook

Twenschede is ook te volgen op Twitter en Facebook. Like onze page of volg ons op @twenschede om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe pagina’s of wijzigingen op de site.

Auteursrecht

Alle teksten en de meeste afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet elders worden gepubliceerd zonder toestemming van Twenschede. Bij overige afbeeldingen is getracht auteursrechten zo veel mogelijk te respecteren. Waar nodig is gebruik gemaakt van rechtenvrij beeld of is de naam van de fotograaf vermeld. Schaden wij onverhoopt toch uw auteursrecht, dan verzoeken wij u hiervan melding te maken en passen wij dit graag voor u aan.

Disclaimer

De inhoud van deze website is met grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat deze website onjuistheden bevat of verouderd is. Twenschede is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die direct of indirect in verband staat met het gebruik van de op deze website gepubliceerde informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*