Campings in Enschede

Wil je genieten van de rust die het Twentse landschap biedt, maar toch verblijven in de nabijheid van de grootste stad van Overijssel? Kom dan kamperen in de gemeente Enschede. Wij zetten alle campings voor je op een rijtje. Ben je op zoek naar een hotel of bed & breakfast, bezoek dan de pagina Overnachten in Enschede.

Camping Twente

Camping/recreatiecentrum Twente is gelegen tussen Enschede (8 km) en Haaksbergen (5 km) en is een gezellige familiecamping in bosrijke omgeving. De camping ligt vlakbij het natuurgebied Buursezand, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, en recreatiegebied het Rutbeek. In Enschede, Haaksbergen en het dorp Boekelo vind je onder andere markten, restaurants, musea en uitgaansgelegenheden.

Recreatiecentrum Twente
Oude Deldenerweg 1
7546 PP Enschede
Telefoon: 053 – 428 13 55
website

Camping de Twentse Es

Camping de Twentse Es ligt vlakbij Enschede, maar toch in het groen en nabij de grens met Duitsland. De locatie is ideaal voor iedereen die wil genieten van de natuur, maar die toch de stad Enschede binnen handbereik wil hebben. Je bent van harte welkom met een eigen tent of caravan, maar kunt ook een chalet of stacaravan huren.

Camping de Twentse Es
Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede
Telefoon: 053 – 461 13 72
website

‘t Kippeboertje

Camping ‘t Kippeboertje is gelegen in de driehoek Enschede – Buurse – Haaksbergen nabij recreatiegebied ‘t Rutbeek. De camping beschikt over 25 kampeerplekken, een visvijver, speeltoestellen, sanitair, wasmachine (tegen betaling) en een winkeltje.

Camping ‘t Kippeboertje
Leppeweg 196-198
7546 PL Enschede
Telefoon: 053 – 569 64 50
website

Mini-camping Bek’n Schop

Deze minicamping is gelegen ten zuiden van Enschede nabij recreatiegebied ‘t Rutbeek. De camping biedt 25 kampeerplaatsen, dubbele jeu de boulesbaan, trampoline en speeltoestel, speelweide, sanitaire voorzieningen en meer.

Mini-camping Bek’n Schop
Usseler Markeweg 251
7546 PB Enschede
Telefoon: 053 – 477 09 78
websiteKamperen in Twente

Meer campings in de regio Twente kun je vinden in de Kosmos Campingwijzer.

1 Reactie op “Campings in Enschede
  1. h. slag schreef:

    graag een aantal campings in de omgeving van Enschede. Onze bedoeling is om met de caravan te komen om te kunnen deelnemen aan de enschedese fiets4daagse 24-27 juli ’18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*