Overnachten in Enschede

Enschede kent naast een aantal grotere en kleinere hotels, ook een verscheidenheid aan bed & breakfasts. Wij zetten alle overnachtingsmogelijkheden in Enschede voor je op een rijtje. Wil je graag kamperen in de nabijheid van Enschede, bezoek dan de pagina Campings in Enschede.

Hotels

Hampshire Hotel de Broeierd ****

Hotel de Broeierd is een viersterrenhotel gelegen nabij Universiteit Twente, het Business & Science Park en de Grolsch Veste. Het hotel heeft 61 comfortabele kamers en is gebouwd in Saksische stijl. In het hotel zijn een brasserie en een bistro gevestigd.

Hampshire Hotel de Broeierd
Hengelosestraat 725
7521 PA Enschede
Telefoon: 053 – 850 65 00
website

Hotel-restaurant Rodenbach

Hotel Rodenbach is gelegen langs één van de invalswegen van Enschede, nabij het centraal station, Saxion Hogescholen en het Volkspark. De kamers in het hotel zijn modern ingericht en in het restaurant kunt u heerlijk dineren.

Hotel-restaurant Rodenbach
Parkweg 37
7513 AR Enschede
Telefoon: 053 – 4800 200
website

Conferentiehotel Drienerburght

Conferentiehotel Drienerburght is gevestigd op de campus van de Universiteit Twente. Het hotel richt zich specifiek op zakelijke gasten en biedt 51 eenpersoons- en 13 tweepersoons kamers. Het hotel biedt faciliteiten voor trainingen, vergaderingen en conferenties. Parkeren is gratis.

Conferentiehotel Drienerburght
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
Telefoon: 053 – 433 13 66
websiteBed & Breakfasts

 • Villa de Pilla is een bed & breakfast gelegen in het centrum van Enschede aan de Hengelosestraat. De B&B biedt ruimte aan 11 personen. Prijzen en contactgegevens vind je op de website.
 • Roombeek Bed and Breakfast is zoals de naam al vermoedt gevestigd in de wijk Roombeek, waar in 2000 de Vuurwerkramp plaatsvond. Roombeek is het culturele centrum van Enschede. Prijzen en contactgegevens vind je op de website.
 • Emma’s Bed & Breakfast is gelegen aan de Emmastraat, op loopafstand van het centrum en nabij het ziekenhuis. Prijzen en contactgegevens vind je op de website.
 • De Spieker biedt een vakantiehuisje en bed & breakfast en is gelegen in het buitengebied van Boekelo (gemeente Enschede). Voor prijzen en contactgegevens verwijzen we graag naar de website.
 • Ensche-Day Inn is gevestigd in een nostalgisch herenhuis op loopafstand van zowel het centrum als de wijk Roombeek. Foto’s, prijzen en contactgegevens kun je vinden op de website.
 • In de wijk Twekkelerveld bevindt zich The Ladies of Jazz. Muziekliefhebbers zullen de bibliotheek op de begane grond waarderen. Boekingen kunnen worden geplaatst via Airbnb en Bed-en-breakfast.nl.
 • Bed & Breakfast Enschede is gelegen aan de Hengelosestraat, één van de invalswegen van de stad, nabij de campus, het Abraham Ledeboerpark en het buitengebied van de stad. Voor meer informatie, zie de website.
 • Op ‘t Oorbeeck is gelegen in de buurtschap Twekkelo. De B&B is gevestigd in een getransformeerde stal en beschikt over een vijftal prachtige kamers. Daarnaast bevindt zich op het erf ook een theetuin. Nieuwsgierig geworden, bezoek dan de website.
 • Mama’s Bed & Breakfast is gelegen op loopafstand van zowel het centrum van Enschede als de wijk Roombeek. De B&B beschikt over een tweetal kamers. Voor meer informatie: zie de website.
 • Bed & Breakfast De Ruif is gevestigd in een woonboerderij net buiten de bebouwde kom van Enschede. Bij De Ruif kom je om te genieten van de rust, de dieren en bijvoorbeeld een lange wandeling door natuurgebied het Aamsveen. Bezoek ook de website.
 • De Lariks ligt tussen de dorpen Boekelo en Usselo en biedt een bed & breakfast en een huiskamerrestaurant. In het huiskamerrestaurant kun je op afspraak met maximaal 8 personen dineren. Prijzen en contactgegevens kun je vinden op de website.
 • De Oale Zessprong is gelegen tussen Boekelo en Usselo en biedt naast een B&B ook een theetuin en een brocante-winkeltje. Foto’s, prijzen en informatie vind je op de website.

Ontbreekt jouw B&B? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een beetje informatie toe en het adres van de website en we plaatsen ook jouw B&B op deze pagina. Een basisvermelding is geheel kosteloos. Ben je geïnteresseerd in een uitgebreide vermelding, informeer dan naar de mogelijkheden.

Let op!

Wellicht hebt u in het verleden overnacht in het Eden Dish Hotel aan de Boulevard 1945 of in Hotel Amadeus aan de Oldenzaalsestraat. Beide hotels zijn inmiddels gesloten. Hotelketen Van der Valk zal zich in de toekomst ook gaan vestigen in Enschede. Daarvoor wordt gebouwd aan de Zuiderval. Zodra dit hotel geopend is, zullen wij het uiteraard op deze pagina vermelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*