Over deze website

Over Twenschede

Twenschede is ontstaan vanuit de wens informatie voor inwoners en bezoekers van de stad Enschede te bundelen op één informatieve en interessante website. Twenschede heeft de intentie uit te groeien tot de meest volledige website over Enschede met niet alleen praktische informatie als contactgegevens van de Gemeente Enschede, hulpdiensten en sportverenigingen, maar ook met bijvoorbeeld bezoekersinformatie, de stadsgeschiedenis en een overzicht van boeken over Enschede.

Vragen of suggesties

Heeft u vragen over Twenschede of wil je suggesties aandragen voor specifieke pagina’s op de website (reeds bestaand of juist een goede aanvulling)? Dan stellen we het zeer op prijs wanneer u daarover contact met ons opneemt. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@twenschede.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Auteursrecht

Alle teksten en de meeste afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet elders worden gepubliceerd zonder toestemming van Twenschede. Bij overige afbeeldingen is getracht auteursrechten zo veel mogelijk te respecteren. Waar nodig is gebruik gemaakt van rechtenvrij beeld of is de naam van de fotograaf vermeld. Schaden wij onverhoopt toch uw auteursrecht, dan vragen wij u hiervan melding te maken zodat wij dit kunnen herstellen.

Disclaimer

De inhoud van deze website is met grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat deze website onjuistheden bevat of verouderd is. Twenschede is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die direct of indirect in verband staat met het gebruik van de op deze website gepubliceerde informatie.

2 reacties op “Over deze website
 1. jan lammerink schreef:

  Wat is de doorrijhoogte van de van heekgarage?

  Ik vind het heel raar dat dit nergens vermeld word.

  • Anouk (beheer Twenschede) schreef:

   Dag dhr. Lammerink,

   Na enig onderzoek ben ik er uit waar u de doorrijhoogtes precies kunt vinden. Wanneer u de parkeerlocaties bekijkt op de website van de Gemeente Enschede en doorscrollt naar het plattegrondje, kunt u daar de hoogte per parkeergarage vinden bij het aanklikken van de gewenste garage. De doorrijhoogte van de H. J. Van Heekgarage is 2,10 meter.

   Met vriendelijke groet,

   Beheer Twenschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*